NEWS/EVENTS

“Vredelo je čekati”: Kao Salon Division se povezuje s klijentima na jedinstven način

Kao Salon Division se povezuje s klijentima kojima nedostaju njihovi stilisti i frizeri tokom pandemije korona virusa ohrabrujući ih da razmisle ponovo pre nego što preduzmu očajničke “uradi sam” mere kada je kosa u pitanju.

Gledajući objave na društvenim mrežama ne možemo da ne primetimo da prijatelji, rođaci i drugi kontakti pate za svojim voljenim stilistima. Novinari i TV voditelji prenose da klijenti masovno kupuju farbe i drugi “alat” za stilizovanje, a na društvenim mrežama možemo da vidimo užasne rezultate “uradi sam, kod kuće” projekata kada je kosa u pitanju.

Možda su ove objave i vesti nagnale Kao Salon Division da razvije #WorthTheWait (Vredelo je čekati) kampanju na socijalnim mrežama koja za cilj ima da slavi jedinstven i intimni odnos koji hair profesionalci imaju s svojim klijentima. Zaista, #WorthTheWait je komponenta Kao Salon Industri Recovery inicijative i orijentisana je na klijente,. Program se sastoji od nekoliko kampanja podrške koje su namenjene izazovima sa kojima su hair industrija i stručnjaci suočili.

Kreativna komponenta ove kampanje dizajnirana je tako da osnaži poštovanje svakog klijenta prema svom stilisti i da osnaži samu njihovu vezu.

Dok smo temeljno analizirali kako da najbolje podržimo oporavak industrije, istraživali smo najznačajnije vrednosti profesionalaca i odnosa prema klijentima”, rekao je John Moroney, globalni VP kreative i komunikacije Kao Salon Division. “Znamo da stilisti provode mesece, pa čak i godine, gradeći odnos s klijentima, a taj odnos prevazilazi samu uslugu i postaje prijateljski. A koji je bolji način da se oda počast teškom radu nego da se stvori pokret potrošača koji u prvi plan stavlja upravo ovu jedinstvenu dinamiku.”

Kreativni sadržaj Kao Salona fokusiraće se na ljudski element odnosa u salonu, kao i na veštine koje imaju licencirani stilisti. Sav sadržaj će podržati preko Facebooka i Instagrama.

A što je najvažnije, svaki stilista i salon će moći da skinu sadržaj na svoj kanal i da tako omoguće klijentima da se uključe u objavu koristeći presonalizovanid ijalog.

#WorthTheWait će uskoro debitovati na Facebooku i Instagramu. Ostanite u toku.