NEWS/EVENTS

Zajedno u ovome: Srećan dan frizera! #HAIRDRESSERAPPRECIATIONDAY

U proteklih 6 neselja, Estetica kampanja  #HairdressersStayingStrong je dominirala globalnom mrežom i sdruštvenim mrežama. Inicijiativa je samo jedan od načina na koji smo pokazali da se svi zajedno suočavamo sa izazovom.

Kako se završava, tako ponosno objavljujemo da neverovatnih 250 digitalnih naslovnih stranica je Estetica Magazin objavio, a svaka s inspirativnim citatom renomiranog hair protagoniste širom sveta. Ove poruke stigle su iz 38 zemalja širom sveta. Uprkos geografskim barijerama, ključna opruka je ista: ddok smo objavljivali mnogo poruka opimizma, pozitivne energije i podrške, najčešća tema bila je vezana za solidarnost- frizeri su pokazali snagu, ujedinjenost i ponos u industriji koju predstavljaju.

Dok je još rano da slavimo podbedu nad koronavirusomn, danas, 30. aprila, je Dan frizera (#HairdresserAppreciationDay)- još jedna mogućnost da se oda počast frizerima širom sveta, dok slavimo njihovu kreativnu genijalnost. Talentovani fritzeri neće vas samo učiniti lepim već će učiniti da se tako i osećate i mi smo toliko presrećni što podržavamo #HairdresserAppreciationDay.

Pozivamo salonske klijente širom sveta da nađu načina da odaju počast svom frizeru. Poruka, mali znak pažnje, ma koliko mali, biće dobrodošao. Koristite hashtag #HairdresserAppreciationDay i pridružite nam se u nečemu ogromnom!