NEWS/EVENTS

Redken ponovo u Srbiji!

Novitete su predstavili Adam Browne i Chris Moody, uticajni Redkenovi stilisti i edukatori

Brend Redken se vratio na tržište Srbije nakon 12 godina, u okviru kuće Alta Moda! Predstavljanje brenda i najnovijih trendova upriličeno je u beogradskom klubu Fabrika, gde su frizeri iz čitavog regiona uživali i učili od maestralnih Redken edukatora. Uz podršku ID Hair Academy, uticajni Redken stilisti i edukatori Chris Moody i Adam Browne došli su iz Londona i Njujorka specijalno ovim povodom.

Kada je kolor u pitanju, u trendu je metalik balajaž sa plavim, zelenim i ljubičastim tonovima, a aktuelna je i izbeljena kosa sa nijansama breskve, pink, nebeskoplave, silver, svetlozelene, dok je plava kosa prošarana roze, zlatnim, violet i pink tonovima. Za ljubitelje crvene, u trendu je vibrantno crvena sa koralnim nijansama i riđa sa nijansama boje breskve.

U fokusu je šišanje koje naglašava formu, i omogućava transformaciju od klasičnih do urbanih kako ženskih, tako i muških frizura.

Nakon dvosatnog spektakla koji su priredili Moody i Browne, posetiocima se obratio i direktor kompanije Alta Moda doo, zvaničan uvoznik Redkena za Srbiju, vrhunski majstor među frizerima Zoran Janković, a zatim je upriličena i žurka na kojoj su uživli ljubitalji lepe i negovane kose, kao i brojne poznate ličnosti iz sveta umetnosti i mode.

Brend Redken nastao je 1960. godine na inicijativu američke glumice Paule Kent. Ona nije bila zadovoljna činjenicom da svaki preparat koji koristi njen frizer iritira kosu pa je okupila profesionalce i tehnologe sa kojima je otpočela proizvodnju tada tri proizvoda: šampona, kondicionera i tretmana. Danas Redken paleta broji više od 300 proizvoda.