NEWS/EVENTS

53. COSMOPROF WORLDWIDE BOLOGNA odlaže se za 2021!

53. izdanje Cosmoprof Worldwide Bologna, globalni kozmetički događaj, odlaže se za proleće 2021.

“trenutni ekonomski scenario i pandemija CVID19 širom sveta dovela je do toga da odložimo Cosmoprof za narednu godinu. Ovo je bila teška odluka, ali naš glavni cilj sada jeste čuvanje izlagača i operatora kako bi se predstavili na najbolji mogući način i kako bismo postigli najbolje rezultate. Uskoro više informacija o novim datumima”, izjavio je Gianpiero Galzolari, predsednik BolognaFiere Group.

Novi projekat koji za cilj ima da se oporavi odnos kada je biznis u pitanju, od 4. do 10. juna, jestte WeCosmoprof, digitalni format, koji se organizuje u saradnji s italijanskim Ministarstvom stranih poslova i International Cooperation te s ITA- Italijanskom agencijom trgovine, a uz saradnju sa Cosmetica Italia – Personal Care Association.

WeCosmoporf biće dostupan za izlagače, kupce i distributore Cosmoprof zajednice. Zahvaljujući digitalnim tehologijama i servisima, Cosmoprof je postao dostupan kompanijama i operatorima, a cilj je da se ogravi networking i razvoj novih projekata. WeCosmoprof će ponuditi trodimenzioalno iskustvo što je persedan u sektoru izložbi.

Networking će se obavljati preko Cosmoprof My Match softwarea, a biće dostupne i virtualne sobe.

WeCosmoprof će biti promovisan u Evropi, Aziji i SAD, sa specijalnim kampanjama na Cosoprof kanalima i s eksulzivnim sadržajima. Dalje, webinari će biti zakazani u Angoli, Brazilu, Čileu, Fancuskoj, Indiji, Velikoj Britaniji, Koreji, Maroku, Rusiji, Turskoj i SAD.

Za više informacija posetite: www.cosmoprof.com.