O nama

Osnovao ju je u Italiji Mino Pissimiglia, davne 1946. godine. Estetica je prvi beauty magazin namenjen istovremeno i frizerima i njihovim klijentima, te je veoma brzo postao neprikosnoveni svetski lider u svojoj branši.

Estetica Network obuhvata 22 izdanja u 60 zemalja, a sada se proširuje za još dva izdanja – u Srbiji i Hrvatskoj. Zahvaljujući novim tržištima, ukupan tiraž preći će 300.000 primeraka po izdanju! Profesionalizam, pouzdanost i “know how” razvijan decenijama samo su neke od jakih strana Estetice.

Zahvaljujući bogatom iskustvu u specifičnom sektoru, Estetica se oduvek izdvajala iz mnoštva magazina svojim kvalitetom, internacionalnim sadržajem, razgranatom distribucijom u profesionalnim salonima, u kojima ne samo frizeri već i klijenti željno iščekuju novi broj. Estetica je načitaniji biznis magazin: on je referentna tačka za profesionalce i klijente u frizerskim i kozmetičkim salonima.

Ukupna čitanost prelazi 10 miliona – i to na pet kontinenata!

Estetica Network učestvuje na više od 40 hair & beauty sajmova i drugih relevantnih događaja širom sveta. Sva izdanja Estetice prisutna su na tim iventima. Zahvaljujući Estetica Networku – informacije, kreativnost i vesti plasirane u Estetica Serbia i Estetica Croatia – daleko prelaze granice ovih država i stižu na svih pet kontinenata!

Roberto Pissimiglia i Gabriella Pissimiglia
Izdavač i CEO / Estetica Network