NEWS/EVENTS

Žan Batist Mazela & Goldwell: Ne propustite beogradsko gostovanje čuvenog francuskog frizera

Dobra priča, ekskluzivni zastupnik za Goldwell za sedam zemalja Balkana, uvek za nas ima nešto baš dobro. Ovog puta, to je jedinstvena prilika da čujemo i vidimo kako stilizovanju kose pristupa jedna od najvećih zvezda, čuveni stilista i edukator – Žan Batist Mazela (Jean-Baptiste Mazella).

Estetica Serbia za Dobra priča.

Žan Batist Mazela karijeru je – pre 30 godina – započeo u salonu svoje majke, na jugoistoku Francuske. Kada je stekao diplomu, godinu dana proveo je u Lozani, u Švajcarskoj, da bi 2001. prešao u London i započeo saradnju sa čuvenim brendom Vidal Sassoon.

Vrlo brzo postao je njihov kreativni direktor: podučavao je u salonima i na akademijama, te učestvovao na masterklasovima širom sveta. Godine 2011. nastaje Mazella & Partners, kompanija fokusirana na edukaciju u stilizaciji kose bazirana na jedinstvenom konceptu: univerzalno razumevanje preciznog šišanja i kolorizacije.

Nakon Londona, sedište kompanije preseljeno je na jug Francuske, čime je Žan Batist Mazela napravio pun krug i nastavlja da svoje znanje i iskustvo prenosi sa istim žarom i snažnom energijom.

Novo mesto susreta

Beograd se već upisao na svetsku mapu gradova s vrhunskom edukacijom za stiliste, koloriste i frizere. Sada Žan Batist Mazela, uz podršku Goldwell proizvoda, to podiže na novi nivo.

On će, 12. i 13. marta 2023. godine, domaćim i regionalnim profesionalcima predstaviti postulate na kojima počiva njegova „škola“ stilizacije.

 

Pre svega, ključno je povezati se s osobom – klijentom, učenikom, modelom, jer tada je stilizacija prilagođena i sve postaje dozvoljeno.

Sam Mazela ističe da u stilizaciji nema posebne magije: svaki profesionalac mora maksimalno da izuči osnove i onda postupak ponovi bezbroj puta, sve dok svaki pokret ne postane prirodan. Savršenstvo je stvar vežbe. A svaka vežba mora da se osloni na preciznu geometriju, mehaniku i dinamiku. Jer bez takve, „prirodne“ preciznosti nemoguće je stići do kreativnosti i stvaranja celih kolekcija.

 

Brend koji je Žan Batist Mazela stvorio potvrda je ne samo njegovog neospornog talenta i iskustva već i toga da je odličan sagovornik o novim trendovima i edukator koji jednostavno, precizno i prirodno deli svoje znanje. Zato će njegovo gostovanje pred beogradskom publikom, uz prezentaciju tehnika i radova pomoću Goldwell proizvoda, biti istinski spektakl.

Sve dodatne informacije o samom događaju i ulaznicama možete dobiti na broj telefona +381 64 815 2447

TEKST I FOTO: PR