NEWS/EVENTS

Najbolji frizer-stilista na planeti je…

Proglašeni su regionalni pobednici takmičenja American Crew All Star Challenge

U beogradskom klubu Karbon, u organizaciji kompanije VSD Trade, održana je zabava povodom proglašenja pobednika takmičenja American Crew All Star Challenge. U pitanju je međunarodno takmičenje za najboljeg svetskog muškog frizera-stilistu. Po prvi put, zajedno sa zemljama iz regiona,  American Crew Serbia priključila se ovom prestižnom svetskom takmičenju.

Biran je najbolji među najboljima.

Ocenjivano je sve. Frizura. Model. Fotografija. Difuzija raznih stilova i modernih linija koje su koristili takmičari učinila je veče pravim umetničkim spektaklom. Još jednom se pokazalo da idemo u korak sa svetom i da smo zreli za  veliki izazov kakav je izbor za najboljeg frizera-stilistu na planeti.

Kulminacija večeri bilo je samo proglašenje pobednika kojeg je izabrao međunarodni stručni žiri sastavljen od American Crew eksperata.

Prvo mesto za Srbiju pripalo je Jovanu Jociću, drugo Vladi Šebiću, a treće Jeleni Milakov. Oni inače nose i titulu American Crew Premium Experata, zahvaljujući specijalnoj šestomesečnoj edukaciji koju su dobili tokom 2017. godine.

Haris Avdić je osvojio prvo mesto za Bosnu i Hercegovinu, a Vitomir Atanasovski za Makedoniju.

Kakav će biti njihov dalji plasman u drugoj fazi takmičenja saznaćemo do kraja maja.  Ukoliko budu izabrani među prvih petnaest, ući će u završnu fazu takmičenja, kada se bira najbolji muški frizer-stilista na svetu. Ko će poneti tu prestižnu titulu saznaćemo nakon Style Masters Showa koji će se održati 4. juna u Barseloni. Tom prilikom žiri će proglasiti i dobitnika velike nagrade takmičenja.

Estetica navija za njih!

Delić atmosfere u klubu Carbon
Jovan Jocić je osvojio prvo mesto za Srbiju
Vlada Šebić, je drugoplasirani za Srbiju, a…
… Jelena Milakov je trećeplasirana
Za BiH prvo mesto osvojio je Haris Avdić…
… a za Makedoniju Vitomir Atanasovski