PROIZVODI

Redken Brews, linija za muškarce, konačno u Srbiji!

Pssst... Tu je i zvezda kolekcije, čuveni Color Camo koji kamuflira sede!

Redken Brews, linija za negu muškaraca, zahvaljujući generalnom uvozniku i distributeru, kompaniji Alta Moda, dostupna je i na domaćem tržištu.  Velika promocija biće održana početkom oktobra u Beogradu, a svi zainteresovani saloni mogu da se informišu o kolekciji putem telefona + 381 11 3066333 i imejla info@altamoda.rs.

Redken je 1967. godine predstavio jednu od prvih profesionalnih linija za negu muškaraca, a nova generacija osnovne nege za muškarce danas je Redken Brews. Ova kolekcija je sinonim za stil, negu kose, kože, brade i boje i inspirisana je pivom, što pokazuje i dizajn same linije.

Redken Brews je kreirao najbolje proizvode za stilizovanje kose muškaraca koji eksperimentišu sa trendovima. Izaberite najbolju pomadu za negu kose, ili specijalnim kremama hidrirajte grubu kosu. Od kreme i voska za negu do idealnih preparata i glinenih pomada za tretiranje masne kose i idealne završnice željene frizure, Redken Brews ima proizvode za svaki tip muške kose i frizure.

Zvezda kolekcije je sada već čuveni Color Camo koji za 5 minuta kamuflira sede i postepeno vraća prirodnu boju muške kose bez farbanja. Formula bez amonijaka, obogaćena uljem kinoe i proteinima, pomaže u očuvanju kose i poboljšanja njenog sjaja.