PROIZVODI

Nova kolekcija My Hair My Canvas

Foto: VSD trade

Transformativna, svestrana i razigrana nega kose za jačanje samopouzdanja i samoizražavanja. Nova kolekcija My Hair.My Canvas sadrži formulu botaničkog kavijara, upečatljive arome i teksture, kao i 50% reciklažnu plastičnu ambalažu nakon potrošnje.

Foto: VSD trade

Verujemo da je briga o kosi, briga o sebi. My Hair.My Canvas je najnoviji izraz transformacionog iskustva kompanije Alterna Haircare, gde preparati visokih performansi pretvaraju svakodnevni čin pranja kose u trenutak samo-ljubavi. Naše veganske formule podižu vašu rutinu nege kose na viši nivo, čineći je zabavnom i bez napora stvarajući lep izgled kose.

Foto: VSD trade

Naše formule su veganske, bez sulfata, ftalata i sintetičkih boja.

Svaka formula je dizajnirana tako da vas izdvoji od uobičajenog načina života. Vaše putovanje započinje onog trenutka kada otvorite bočicu i isplivate na oblaku neverovatnih mirisa i luksuzne pene.

Foto: VSD trade

Nezaboravne trenutke čine još korisnije aromaterapeutske mešavine kao što je My Hair.My Canvas Signature Aroma sa osvežavajućim notama bergamota, ključne limete i začinjenog grejpa, hlađenjem eukaliptusa, ali i suptilno zagrejanim muskatnim oraščićem i još mnogo prijatnih i opojnih cvetnih mirisa koje naglašavaju pozitivnost.

Foto: VSD trade

Naša aroma bergamota i jasmina je sjajna mešavina energičnih aroma koje će vam pomoći da započnete svoj dan.

Foto: VSD trade

Posvećivanje vremena sebi i upuštanje u redovnu brigu pomaže u održavanju zdravog odnosa sa telom i dušom. Jedan od My Hair.My Canvas Me Time rituala je savršen način da se ponovo povežete sa svojom životnom dinamikom.