NEWS/EVENTS

SRĐAN KULJANIN PODRŽAVA TALENTE ŠKOLE ZA NEGU LEPOTE

Koliko puta ste čuli da neko ko je mlad i uspešan student, među najboljima u svojoj oblasti , ode u inostranstvo odmah posle studija.

Evo jedne redke priče, koja je potpuno suprotna ovom poznatom scenariju. Srđan Kuljanin, frizer iz Beograda, rešio je da se vrati zajednici i školstvu na jedan veoma lep način. Organizovao je donaciju za Školu za negu lepote u Beogradu.

Srđan je u ovu akciju pozvao i druge donatore od kojih su se sa zadovoljstvom odazvali ,, PRIMA KOZMETIKA” , ,,MERKATOR” i dobavljači, a celu akciju ispratio je časopis ,,ESTETICA”. Donacija je dogovorena i usklađena sa potrebama škole kroz razgovor sa direktorkom Škole VESELINKOM ŽIVOTIĆ i profesorom MILUTINOM TRICKOVIĆEM.

 

INOVACIJA KAO ZAŠTITNI ZNAK

SRĐAN KULJANIN inače poznat po inovativnim idejama koji sprovodi u delo pre svih u SRBIJI, a neke čak i prvi u svetu. Jedan od primera je tehnika slikanja na kosi, kojom od frizure, Srđan pravi umetnička dela. Znajući to, nije iznenađenje što je preuzeo inicijativu podrške talentima iz Škole za negu lepote u Beogradu. Ova škola predstavlja najbolju instituciju u zemlji u srednjem obrazovanju za scenske maskere i vlasuljare, pedikire, manikire i naravno muške i ženske frizere.

VERA U LEPŠU BUDUĆNOST

To nije samo pitanje sredstava, već i vrednosti koje žive i Srđan i uprava Škole, a lepo ih je opisala direktorka Životić. ,,Iako je vreme u kome živimo opterećeno mnogim problemima, ne bojimo se budućnosti jer želimo da budemo još bolji i uspešniji.  S poštovanjem prema prošlosti, s ljubavlju prema sadašnjosti, sa verom u srećnu, uspešnu i lepšu budućnost radimo i trajemo. “Ovakvi ljudi inspirišu i ohrabruju da u ovoj zemlji ima nade i da je budućnost koja dolazi zaista ovakva.”