NEWS/EVENTS

Da li ste spremni za Belgrade GatHAIRing? (Poklon: Ulaznice!)

Mi, definitivno, jedva čekamo 13. maj!

Beograd i Srbija imaju čast da posle dugogodišnje pauze budu domaćini velikog međunarodnog frizerskog događaja, festivala osmišljenog po ugledu na najbolje svetske ivente tog tipa, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije, povodom predstojećeg Belgrade GatHAIRinga, zakazanog za 13. maj u KC Vlada Divljan (bivšem Kulturnom centru Palilula).

O detaljima ovog događaja, jedinstvenog u našoj zemlji te po konceptu i zamisli izuzetno značajnog za  sve kojima je kosa profesija i ljubav, govorili su organizatori — predstavnici frizerske struke, kao i predstavnici medija: Dejan Kostić iz Fringe tima, Boban Ristić (Hair Force), kao i voditeljka programa festivala Marija Kostić, TV-novinarka.

Ovaj jedinstveni festival na našim prostorima, okupiće oko 400 frizera iz celog regiona kao i goste i demonstatore iz Londona, Bostona, Tel Aviva, Slovenije, Bosne i Hercegovine… uz domaćine iz Beograda i Novog Sada

Posetioce očekuje vrhunski i raznovrsni program na stejdžu, pod dirigentskom palicom frizera svetskog renomea i vodećih domaćih “majstora”, sa mnogo atraktivnih modela, uz prateće sadržaje poznatih frizerskih brendova na više štandova. Glavne zvezde su mahom poreklom sa ovih prostora, frizeri, koji su se otisnuli u svet i ostvarili veliki uspeh u svojoj profesiji.

Dejan Kostić (“Fringe” tim, levo) i Boban Ristić (Hair Force, desno)

Cilj organizovanja festivala Belgrade gatHAIRing jeste da se ožive bogati potencijali i ogromne mogućnosti edukacije frizera u Srbiji i sve to atraktivno prezentuje široj javnosti sa tendencijom da ivent postane tradicija, a poseban kuriozitet ja da iza njega ne stoji ni jedan brend frizerske opreme pojedinačno, već isključivo predstavnici frizerske struke, koji će time ujedno i ukazati javnosti na svoj trenutni položaj u Srbiji.

Predstavnici frizerske struke i uopšte prisutna publika, sem spektakla, dobiće edukaciju, inspiraciju, motivaciju, kretivnost…. Moći će da posmatraju i uče veštine i nove trendove koje ćemo prezentovati na svetski način, a sve uz druženje i mogućnost interaktivne saradnje. Pripremljeni su i pokloni u vidu pisanog materijala, stručnog vodiča časopisa Estetica, kao i specijalni “pokloni iznenađenja” koje obezbeđuje deo izlagača.

Info: FB/belgradegathairing IG: belgrade_gathairing

Ukoliko želite da učestvujete u mogućnosti da na poklon dobijete ulaznice za ovaj događaj, uputstva za giveaway potražite ovde