NEWS/EVENTS

Fenomenalna dodela nagrada Greek Hairdressing Awards 2019 by Estetica Hellas

Četvrtu godinu zaredom, Estetica Hellas magazin organizovao je Hair Awards 2019 / Greek Hairdressing Awards, čiji je sponzor bio  L’Oréal Professionnel.

Dodela nagrada održana je u Koncertnoj sali Atine. Na događaju su učestvovali sjajni gosti iz umetničkog, biznis i medijskog sveta Grčke, ali i iz frizerskog sveta. Glavna urednica Estetica Hellas, Frini Latoru, pozdravila je sve koji su došli i predstavila je impresivne kreacije najboljih frizera- 24 finalista iz 8 kategorija.

Ovo su pobednici: 

Najbolja kolekcija: Christos Michailidis
Najbolja avangardna kolekcija: Elena Verikiou
Kolorista godine: Noemie Hue
Umetnički tim godine: H.C.G. TEAM
Frizer godine: Thanos Zaimis
Najbolji mladi talenat: Maria Kalokoh
Salon dizajn godine: Gino Hairandmore (Kolonaki)
Najbolja aktivnost na društvenim mrežama: ginohairandmore

Cilj ovogodišnje dodele bio je da se istaknu i nagrade najbolje kreacije Grčke, a u isto vreme, da se otkriju novi talenti i prepoznaju najbolji profesionalci. Nagrada i rejting pobednika urađena je s kredibilitetom, putem online platforme, od strane međunarodnog komiteta članova žirija: : Angelo Seminara, Međunarodni frizer godine na Međunarodnoj dodeli nagrada 2019. četvorostruki pobednik Britanskih nagrada za britanskog frizera godine, trostruki pobednik Grand Trophy AIPP nagrada, kao i Christophe Gaillet, ambasador L’Oréala.Dobitnica AIPP Trophy, kanadske Mirror Awards za najbolje međunarodnog frizera winner Best; Bertram K, međunarodni L’Oréal ambasador; Hakan Kose,  dobitnik nagrade Celebrity & Award, kao i  Klaus Peter Ochs, dobitnik AIPP Legend nagrade,  i predsednik Intercoiffure Mondiala.

Na ovaj način, nivo grčke frizerske scene podignut je lestivcu više na svetskoh mapi frizerske umetnosti.

Tokom večeri dodele nagrada, pet uspešnih frizerskih grupa predstavljene su na bini i pokazane su njihove kreacije: Ginohairandmore, Hair Way, HCG, Lemon Poppy Seed kao i L’Oréal Professionnel PRO Artists.

Zlatni sponzor ovogodišnjeg događaja bio je  L’Oréal Professionnel. Ostali sponzori su bili: BMac Greece, Commo Interiors, Farcom Professional, INDOLA Greece i Kyana Professional Hair Products. Backstage opremu sponzorisala je Anna Xenou, a sponzor događaja bio je Amuse Concept Events. Ekstenzije za kosu sponzorisao je Highlife, dok je negu modela sponzorisala Anaplasis. Na kraju, sponzor crvenog zepiha bila je Villa Sandi.