NEWS/EVENTS

Sam Villa je međunarodni hair influenser godine!

Međunarodna dodela nagrada Hairdressing Awards objavila je da će Sam Villa dobiti najnoviju nagradu, zbog uticaja na svet društvenih mreža i pozitivnog uticaja na samu industriju. Dodela nagrada  The 2020 International Hairdressing Awards  održaće se 16. februara 2020. godine u Madridu.

Organizacijski komitet odlučio je da prva Internacionalna nagrada za hair influensera ide upravo Sam Villi. Villa je najpoštovaniji i najvoljeniji profesionalac/edukator na svetu, a uz to ima više od 800 hiljada pratilaca na Instagramu, 400 hiljada na Facebooku i preko 700 subscribera na YouTubeu.

Prvi put u 2020. godini organizacija  International Hairdressing Awards odlučila je da predstavi nagradu godine pod nazivom International Hair Influencer of the Year Award koja će prepoznati uticaj i delovanje hair profesionalna na svet društvenih medija. I ne samo na ukupan broj pratilaca, već se gleda i uticaj na globalnom nivou, kao i pozitivano delovanje na samu industriju kroz objave, publikacije, kontruktivan stav i interakciju sa profesionalcima u fizerskom svetu.

Ono što Sama Villu izdvaja od drugih jeste njegova težnja da društvene mreže postanu mesto poštovanja, pozitivne energije i divljenja među kolegama. Zato je Sam  započetio i #ArtistsSupportingArtists pokret– koncept kroz koji profesionalci komuniciraju i podržavaju jedni druge u cilju da promovišu i napreduju u samoj industriji.

Za Sama, sve se svodi na promociju zajedništva u industriji, bez obzira na ego i pripadnost brendu, Villa veruje da se ljudi u industriji mogu ujediniti kako bi podigli standarde i poboljšali stanje u profesionalnom beauty svetu.

Sam Villa je koosnivač Sam Villa®, NAHA Lifetime Achievement Award 2017, član Intercoiffure America, pobednik u takmičenju za nagradu  Behind the Chair Stylist Choice Award  za najbolju platformu umetnika i edukatora i to čak tri puta (2012. 2011. i 2007.). Takođe, 2015. osvojio je nagradu za najboljeg edukatora godine, ali i nagradu za globalnog umetničkog ambasadora za Redken 5th Avenue.

 

 

The International Hairdressing Awards je nezavinsa beauty organizacija, koju podržavaju frizeri i dva glavna sponzora: Revlon Professional® i Salon Look Madrid-Ifema. Dve visoko nagrađivane kompanije su udrućile snage da od takmičenja naprave međunarodno uspešno. Estetica Magazin, kao globalni partner, sa 22 izdanja širom sveta, prenosiće ovaj sjajan događaj. Uz to, Beauty Undergorund je sponzor.

 

Za više informacija, posetite: www.ihawards.com