PROIZVODI

Organska Sertifikovana kozmetika za kosu NATULIQUE

U Srbiji se odnedavno pojavio potpuno novi, drugačiji, zdraviji pristup bojenju,

nezi, stilizovanju, kako za klijente tako i za frizere.

Naime, radi o Danskom brendu NATULIQUE-prvoj pravoj organskoj liniji kozmetike

za kosu, za profesinalnu upotrebu, sertifikovanu od strane Evropskog Ecocert Setifikata

i Američkog USDA.

Danska kozmetika godinama prednjači kada je upotreba organskih sastojaka u pitanju, a odnedavno i kod nas možete  kupiti proizvode čuvenog brenda NATULIQUE – profesionalne preparate za negu i farbanje kose.  Proizvodi su namenjeni iskljucivo za korišćenje u salonima. Ove boje su potpuno sigurne i za frizere i za njihove klijente.

Ne sadrže nikakve mirise koji bi mogli da nadraže sluznicu ili izazovu alergijsku reakciju, mogu da ih koriste i oni koji su skloni alergijama, kao i astmatičari i trudnice. Natulique boje za kosu su:

100% bez amonijka, bez parabena, bez lauryl sulfata, bez resorcinola, bez ppd-a i 100% pokrivaju sede. Nivo hemijskih supstanci u njima je zanemarljiv, tačnije iznosi 0,01 %, a boje su uprkos tome postojane, sjajne i dugotrajne.

Ovi inovativni proizvodi sadrže 98,02 % sertifikovanih organskih sastojaka, a napravljeni su po specijalnoj formuli koja samo nakon jednog tretmana hrani, neguje i hidrira vlasi,  pružajući im uz to i zaštitu i sjaj.

Natulique profesionalna organska kozmetika za kosu pored farbi koje broje preko 80 nijansi nudi i kompletnu paletu organskih proizvoda koja sadrži šampone, tretmane, regeneratore, kreme za negu, arganovo ulje  i sve  preparate za stajling kose.