NEWS/EVENTS

Pripremite se na ovogodišnji spektakularni Salon International!

Salon International je savršeno mesto za inspiraciju, bez obzira na vaš budžet. U sklopu same izložbe, ne manjka stejdževa koji će inspirisati Vas i Vaš tim- a što je najvažnije, sve izložbe su besplatne i uključene u cenu karte!

Moći ćemo da vidimo sjajne frizure na stejdžu vodećih brendova, uključujući ghd, BaByliss Pro, Wahl and Sassoon. Na ovim binama, umetnici će pokazati najnovije inovacije i inspirisaće vas sa tehnikama koje su sami razvili.

Na prvom mestu, tu je i uzbudljiva izložba Hairdressers Journal International na čak tri bine:  HJ Stage, the Modern Barber StageNew Talent Stage.

HJ bina će tokom tri dana biti ugostiti neke od vodećih imena međunarodnih frizera Ujedinjenog kraljevstva i najbolje u oblasti frizure, bojenja i stilizovanja kose.

Modern Barber bina predstaviće najbolje frizure za gospodu, dok će New Talent bina pokazati upravo to- najbolja nova imena britanske frizerske industrije.

Salon će se održati od 5. do 7. oktobra 2019. godine u ExCel-u u Londonu, a karte možete kupiti na sajtu: www.salonshow.co.uk/tickets.

Karte su dostupne samo za hair profesionalce i za one koji rade u ovoj industriji.