NEWS/EVENTS

Proaktivna globalna podrška salonskoj industriji uz Kao Salon Division

Kao Salon Division, dom Goldwella, KMS-ča i Orbie-a, predstavio je inicijativu Kao Salon Industry Recovery- globalni/lokalni program koji je fokusiran na pomaganje obnovi salona od COVID-19 krize.

U vremenima krize, prave vođe nikada ne omanu kada je podrška onima kojima je pomoć potrebna u pitanju. Tada vođe rade na ponovnoj izgradnji i osiguraju prosperitetne budućnosti za sve. Pandemija koronavirusa se u ovome ne razlikuje, a sada Kao Salon Division, osnivač Goldwell, KMS i Oribe hair brendova, najavio je svoju inicijativu.

 

Estetica je održala video- konfereniju sa Coryjem Coutsom, globalnim predsednikom, kao i sa Johnom Moroneyjem, VP creative i communication, da bismo bolje razumeli ogromni potencijal ovog programa za budućnost salonske industrije. Takođe, pričali smo i o tome kakve će se akcije preduzeti u cilju izdizanja iz razarajućih efekata pandemije, kako na posao, tako i na moral.

Inicijativa se sastoji od tri pažljivo osmišljene kampanje dizajnirane za jedinstvene izazove s kojima se suočava industrija i hair profesionalci. Program ima cilj da omogući profesionalcima, individulano i kolektivno, kritične resurse koji su im potrebni kako bi osigurali svoj posao i kako bi u mesecima koji nadolaze prosperirali.

Couts, bivši salon menadžer, smatra da smo jači zajedno. On smatra da individualac, kao ni organizacija, sami ne mogu držati ključ uspeha, ali ako zajedno rade, industrija će se uspešno oporaviti. #StrongerTogether je ujedno i prva komponenta programa

Moroney je izjavio da kreativnost nikada ne prestaje- a upravo je #CreativityNeverStops druga komponenta programa, koja nudi inspiraciju stilistima da rade od kuće.

 

Najviše od svega i Couts i Moroney izdvojili su važnost KAO SALON PORODICE. “Naš prioritet u ovoj krizi je naglašavanje naših napora da se industrija u potpunosti oporavi, sa specijalnim fokusom na partnere i stliste“, rekao je Cory Couts.

Verujemo u moć kolektiva i znamo da ako se pridružimo njihovom putovanju, zajedno ćemo rasti, razvijati se i stvoriti budućnost“, zaključio je on.