EDUKACIJAPROIZVODI

NOV ONLINE SHOP: Najbolji profesionalni brendovi za kosu sada na jednom mestu

 

ALTAMODA.RS  mesto je na kojem ćete moći da poručite svoje omiljene proizvode za kućnu i salonsku upotrebu renomiranih svetskih brendova: Redken i Redken Brews, Matrix, Biolage i Biolage RAW.

Takođe, u ponudi generalnog zastupnika i distributera su u vrhunski milanski fenovi Elchim, čuvene japanske makaze Mizutani kao i trening lutke nemačkog porekla L’image.

Shop je namenjen kako fizičkim tako i pravnim licima, pa su frizeri u mogućnosti da jednostavnom registracijom poruče preparate za rad u salonu kao i pribor za šišanje i farbanje po veleprodajnim cenama.

Jedinstven blog koji se bavi brojnim temama iz oblasti frizerskog posla, nudi najidealnije preparate u zavisnosti od potreba kose, a od kojih korisnika deli samo nekoliko klikova (do poručivanja i dopremanja na željenu adresu).

Poseban deo sajta namenjen je edukacijama, seminarima i obukama koje organizuje Id Hair Academy, edukativni centar i vrhunski salon koji posluje već 20 godina. TRENUTNO JE U TOKU UPIS ČETVOROMESEČNE OBUKE KOJA POČINJE U FEBRUARU, a koja obuhvata rad na modelima i lutkama kada su u pitanju i šišanje i farbanje, ali i teoriju koja je neophodna da se sa Akademije izađe kao frizer osposobljen za samostalan rad.

Kontak i informacije:

+381113066333; +381646473142;

info@id-academy.com

DOBRO DOŠLI!