PROIZVODI

NOVA STILL PLEX EFFECT TEHNOLOGIJA KOJA I SPREČAVA I POPRAVLJA OŠTEĆENJA KOSE DO 100%

 


BLONDINA LIGHTENING posvetljava prirodnu boju kose i do 6 tonova, jača i štiti kosu tokom procesa izbeljivanja.

COLOR REMOVER je preparat za uklanjanje veštačke boje iz kose. U jednom ili dva koraka uklanja potrebnu količinu pigmenata. Priprema bojenu kosu za promenu boje uz Plex efekat koji štiti kosu od oštećenja.


HEAT PROTECTION sprej namenjen je za efikasnu zaštitu kose kod upotrebe fena, prese ili toplih viklera. Štiti keratin kose od toplote, obnavlja kutikulu i daje neverovatan sjaj. Sprej WEATHER PROTECTION je specijalno namenjeno sredstvo za zaštitu strukture kose i njene boje od uticaja UVA i UVB zračenja i vremenskih uslova. Vaša kosa i boja biće zaštićena tokom cele godine.

 

Kapi za šampon sa IN PLEX efektom za intenzivnu negu veoma suve i oštećene kose. Imaju moć da prodru duboko u unutrašnjost vlasi, pronađu oštećena mesta i stvore nove veze. Tako se popravljaju oštećenja na mestima gde su stare veze pokidane i gde se nalaze šupljine zbog kojih je kosa oslabljena, porozna i lako se kida.

Kapi za balzam ili masku sa OUT PLEX efektom za intenzivnu regeneraciju hrapave oštećene kose bez sjaja.
Sadrže specijalni sastojak koji nadoknađuje gubitke u vezivnom tkivu ćelije kutikule, obezbeđuje adheziju i formira nedostajući zaštitni sloj na površini. Tako se popravljaju oštećenja i neravnine na površini i kutikula postaje kompaktna i glatka. Time se poboljšava refleksija svetlosti i kosa postaje sjajna.

EFEKAT KAO IZ SALONA!
BOTOX maska jača vašu kosu iznutra, namenjena je za intenzivno jačanje oštećene i slabe kose. Dokazano je da STILL Plex aktivni sastojci u koncentraciji koji se nalaze u ovom proizvodu, nakon 5 upotreba, povećavaju jačinu vlasi čak do 300%. Vlasi mogu da izdrže 3 puta veću silu nego pre upotrebe proizvoda, a da se ne pokidaju. Ovaj rezultat može da se dobije i na kosi koja je prirodno slaba, tanka, porozna I suva – možete da ojačate i prirodnu kosu koja nije hemijski tretirana. Kosa je jača, elastična i otpornija na kidanje i lomljenje. Ako želite dugu kosu ili želite dugu kosu, a pri tome koristite trajne boje ili je izbeljujete – ovo je pravi proizvod za vas!

 

CUTICLE SERUM regeneriše površinu kose i daje raskošan sjaj. Ovaj serum za kutikulu sa OUT Plex efektom je jedinstvena formula za oporavak oštećene površine kose! Aktivni sastojci seruma regenerišu oštećenu kutikulu i čine površinu kose ravnom, glatkom i mekom. Sa svakom sledećom upotrebom seruma deo oštećenja se popravi i vasa kosa je sve jača i otpornija na kidanje i lomljenje. Povećava se otpornost vlasi na mehanička oštećenja, kosa se manje mrsi, a krajevi manje pucaju. Kosa blista punim sjajem.

ANTI YELLOW EFFECT

SILVER SHAMPOO efikasno uklanja neželjene žute tonove kod blajhane ili svetlo plave kose. Stvara nove veze unutar vlasi i jača kosu. Za postizanje najboljih rezultata i maksimalan efekat, šampon koristiti u kombinaciji sa STILL PLEX Silver maskom.
SILVER MASK za uklanjanje žutih tonova kod blajhane ili svetlo plave bojene kose. Postiže trenutni efekat koji je odmah vidljiv, popravlja oštećenja i daje sjaj površini kose.