NEWS/EVENTS

Hairist proslavlja prvu deceniju u Istanbulu!

U poslednjih 10 godina, Estetica Turkey pomno je pratila najveći i najposećeniji hair događaj u zemlji: Hairist Hairdressing Day.

Ove godine, događaj će se održati 20. aprila, a biće propraćen i takmičenjem za najboljeg frizera godine, koje se održava od 2012. godine. Uz to, događaj će biti propraćen i Estetica Turkey Honour Award ceremonijom.

Ovaj događaj okuplja oko 60 najboljih hair stručnjaka koji će pokazati svoje hair dizajnove sa “nezaboravnom” temom. I druge show grupe podržaće ovaj događaj.

Hairist donosi najbolje frizere Turske kao i najeminentnije hair brendove, a misija jeste “da se stvori inspirativna atmosfera za najbolju kosu”.

The Hairist Hairdressing Day održaće se u švajcarskom hotelu od pet zvezdica Boshporus u Istanbulu sa društveno odgovornim projektom koji podržava fondaciju za decu kojoj je potrebna zaštita. Događaj podržavaju: Hairdressers Association, Estetica Magazin, the hairist.com.tr vebsajt,  Aveda, Davines, Hush, Kérastase, L’Oréal Professionnel, Matrix, Schwarzkopf Professional, Ventoso Professional Hair Tools, Altier Academy, Jean Paul Myne kao i  Insight.

 

 

Sažetak programa:

 

20. APRIL 2020

Day Dream: 12:00-17:00

Hair Show 60 vodećih tuskih frizera

Turska ceremonija dodele nagrada (The Turkish Hairdressing Award Ceremony)

Group show-ovi spoznora

Gala večera 19:00-22:00

Koktel

Legends Show

After Show Party

Za više informacija, kliknite OVDE.