NEWS/EVENTS

2020 Međunarodna Hairdressing dodela nagrada zasiajala u spektakularnom stilu!

U pitanju je globalni hair događaj koji brzo dobija reputaciju glamuroznog. 2020 Međunarodna Hairdressing dodela nagrada (International Hairdressing Awards) održana je u Madridu, i bila je nezaboravna prilika na kojoj su se pokazali najbolji iz hair sveta.

Od momenta dolaska prvih gostiju do sjajnih šoua i prezentacija, ova dodela nagrada donela je svoj pečat- kombinaciju najviših standarda i neverovatne topline i gostoprimstva.

Drugu godinu zaredom, IHAs je poželeo dobrodošlicu hiljadu profesionalaca iz hair sveta kao i specijalnim gostima iz 30 zemalja, sa finalistima koji su došli čak iz Malezije i sa Novog Zelanda. Oni koji nisu imali sreće da prisustvuju događaju, mogli su sve da prate preko live streama, direktno iz Madrida.

Događaj je bio veoma uspešan a cilj organizatora da prevaziđu prošlogodišnji uspeh je i te kako dostignut. Kolekcije firzura doneli su neki od najboljih timova na svetu, uključujući i The Beauty Underground, Christophe Gaillet, Mark Leeson, Revlon Professional Global Artistic Team, Saco Hair kao i X-Presion.

 

Događaj je prezentovalo Mikel Luzea, osnivač i direktor Međunarodne dodele nagrada, a domaćin je bio Sergi Bancells, međunarodni glavni urednik Estetica Magazina.

Otkriveni su i pobednici u pet kategorija:

● Najvolja muška međunarodna komercijalna kolekcija: Jim Shaw & Daisy Carter (UK)
● Najbolja ženska komercijalna međunarodna kolekcija: Lisa Polini (Australija)
● Najbolja međunarodna avangardna kolekcija:  Dee Parker Attwood (Australija)
●Međunarodni umetnički tim godine: X-Presion (Španija)
● Međunarodni frizer godine: Angelo Seminara (UK)

Pobednke je izabrao žiri:  Antoinette Beenders, Tabatha Coffey, Beverly C., Robert Lobetta i Tono Sanmartín. Sponzori su bili  Revlon Professional kao i Salón Look Madrid-Ifema, dok jeEstetica Magazin bio medijski sponzor.

Po prvi put u 2020., organizatori dodele nagrada prezentovali su Međunarodnog hair influensera godine, a to je bio Sam Villa- jedan od najpoštovanijih i najvoljenijih profesionalaca i edukatora na svetu. Dalje, ikona britanskog hair sveta, Trevor Sorbie, dobio je priznanje Hair legende.

Kako je bilo, pogledajte u videu u nastavku: