NEWS/EVENTS

Zbog korona virusa odložen Cosmoprof World Wide Bologna 2020

Cosmoprof Worldwide Bologna 2020.Zbog širenja korona virusa u Italiji, BolognaFiere, zajedno sa regionalno vladom Emilie Romaagne i opštine grada Bolonja, odložen je Cosmoprof Worldwide Bologna 2020.

Događaj je isprva bio zakazan od 12. do 16. marta, ali će najvažniji svetski sajam kozmetičke i profesionalne beauty industrije biti ipak održan od 3. do 7 septembra 2020. 

“Najnovije vesti u vezi sa korona virusom u Italiji naterali su nas da razmislimo. U dogovoru sa regionalnom vladom i opštinom Bolonje, odlučili smo da odložimo događaj i da podržimo italijanske institucije koje se trude da zaštite naše zdravlje”, poručio je predsednik BolognaFiere.

Odluka  da se događaj odloži za 11. jun (do 15. juna) dokaz je da smo posvećeni podržavanju razvoja kozmetičke industrije širom sveta”, rekao je Enrico Zannini, generalni menadžer BolognaFiere Cosmoprof SpA.

Program za 2020. godinu i posebne inicijative neće se menjati. Aktivnosti koje su se planirale u prethodnim mesecima garantuju optimizaciju poslovnih mogućnosti operazorima koji će biti na događaju u Bolonji.

Za više informacija, posetite  www.cosmoprof.com.