NEWS/EVENTS

American Crew All Star Challenge: Ko je najbolji muški frizer-stilista na svetu?

Kako je izgledalo ovogodišnje veliko finale takmičenja za najboljeg muškog frizera-stilistu?

Šišanje. Model. Fotograf. Ova tri elementa u kombinaciji doprinose vrhunskoj interpretaciji American Crew muškarca. Želimo da saznamo ko je najbolji stilista na svetu. Želimo nekoga sa jedinstvenom umetničkom vizijom, neverovatnim ukusom i neospornim veštinama. Onoga ko razume šta je potrebno za kreiranje modernog muškog izgleda. Onaga koji uspe da svoje umetničko delo predstavi na profesionalnom nivou i fotografijom.  American Crew All-Star takmičenje prepoznato je kao izbor za najboljeg muškog frizera-stilistu i sve je veće i bolje.

Više o ovogodišnjem izboru pisali smo ovde i ovde.

A sada, želite li da saznate kako je izgledalo ovogodišnje veliko finale i ko je proglašen za najboljeg među najboljima?

Brojni stilisti iz čitavog sveta podneli su prijave koje su predstavljale njihovu interpretaciju modernog American Crew muškarca. Barselona je bila domaćin za 15 najboljih stilista, koji su izabrani na preliminarnim takmičenjima u svojim zemljama. Finalisti su zatim radili zajedno sa vodećim ekspertima u hair industriji kako bi testirali svoje veštine. Svaki finalista je šišao i stilizovao svog modela, a nakon toga je usledilo fotografisanje i odabir one jedne, prave fotografije koja će predstavljati finalni izgled.

Sledeći finalisti bili su izabrani da predstavljaju svoje zemlje na svetskoj sceni:

Australia – Kelvin Wong

Kanada – Hassan Nasser

Francuska – Rabbah Bouzghaia

Italija – Mariano Schiano

Peru – Wilman ValverdePerez

UK – Sam Wall

Ukraina – Bohdan Vasylevskyi

Danska – Brit Laursen

Nemačka – Laura Sierra Garcia

Meksiko – Daniel Arturo Quinones Elias

Rusija – Vitaly Pimenov

Južna Afrika– Viggo Von Scheliha

Švajcarska – Julien Vacca

Španija – Alberto Salvador

Turska – Mehmet ali Denel

USA –JorgeBuccio

Sudije su bili:  Sergi Bancells, generalni menadžer magazina Estetica za USA,  Španiju i Latinsku Ameriku; Paul Wilson, globalni umetnički direktor brenda American Crew i Sandra Nygaard, Former Fashion and Grooming.

Za globalnog pobednika takmičenja All-Star Challenge 2018. proglašen je Vitaly Pimenov iz Rusije! “Bio sam veoma inspirisan teksturom i dužinom kose mog modela. To je bila moja osnovna inspiracija za izgled koji sam kreirao. Takođe, na mene su uticale i različite kulture, trendovi iz različitih zemalja, ljudi, arhitektura… Sve to je oblikovalo stil i izgled koji sam kreirao”, kažeVitaly Pimenov.

“Bio sam istinski impresioniran i oduševljen izgledom koji je Vitaly kreirao. Pokazao je pravi umetnički rad i talenat. Od samog početka takmičenja bio sam siguran u pravac u kom će njegov izgled ići”, izjavio je osnivač American Crewa David Raccuglia. “Standardi All-Star Challengea svake godine sve su viši. Neverovatno je videti širinu i dubinu globalnih uticaja i inspiracije koju naši finalisti unose u takmičenje.”