NEWS/EVENTS

Možda ćete ove godine to biti vi?! Otvorene prijave za American Crew #АllStarChallenge

Potraga za najboljim muškim frizerom je u toku!

American Crew All-Star Challenge je priznanje za najboljeg muškog frizera-stilistu na svetu, a prijave su sada otvorene!

Frizura. Model. Fotografija. Uklopite sve i pokažite žiriju svoje viđenje American Crew muškarca. “Želimo najboljeg frizera-stilistu na planeti. Onoga sa zaista jedinstvenom, umetničkom vizijom. Onoga koji razume šta je potrebno da se kreira muževna, moderna linija. Onoga koji će svoje remek-delo ovekovečiti na profesionalnoj fotografiji, uz profesionalno umetničko stilizovanje”,  glasi poziv brenda American Crew.

Da li posedujete sve što je potrebno? Priključite se globalnom takmičenju #AllStarChallenge i osvojite put u Barselonu i 10.000 dolara!

American Crew All-Star Challenge takmičenje organizuju Beautyge, S.L. Barselona i Beautyge Brands USA, Inc., Delavere. Takmičenje će biti organizovano putem web-sajta www.americancrew.com/allstarchallenge

KAKO UČESTVOVATI?

  • Kreirajte originalnu frizuru i izgled koji po vašem mišljenju najbolje predstavlja American Crew muškarca.

KRITERIJUMI ZA OCENJIVANJE

  • Struktura frizure (tehničke veštine)
  • Finalno stilizovanje frizure (umetničke veštine)
  • Koliko ste uspeli da predstavite American Crew vrednosti i izgled muškarca
  • Originalnost
  • Umetnički pristup kada je u pitanju garderoba
  • Umetnički pristup kada je u pitanju fotografija
  • Kompletan umetnički utisak

Izbor pobednika se vrši u dve faze. U prvoj fazi, na osnovu kvalifikovanih, prihvaćenih kandidatura, bira se lokalni pobednik. Lokalnog pobednika bira međunarodni žiri sastavljen od pet predstavnika kompanije Beautyge. Lokalni pobednici biće objavljeni do 15. marta 2018. godine.

U drugoj fazi, međunarodni žiri, sastavljen od pet eksperata, odabraće petnaest finalista iz grupa lokalnih pobednika, koji će učestvovati u drugoj fazi takmičenja. Izbor finalista biće objavljen do 15. aprila 2018. godine.

Druga faza takmičenja organizuje se u Barseloni. Troškove putovanja svakog finaliste snosiće distributer American Crew proizvoda. Tokom trajanja druge faze takmičenja, svaki finalista kreiraće jedan izgled, pri čemu će mu biti besplatno obezbeđeni svi uslovi, od modela pa do profesionalnog fotografa. Odabrani žiri sastavljen od međunarodnih eksperata izabraće ukupnog pobednika takmičenja.

U okviru Style Masters Showa koji se održava 4. juna 2018. godine u Barseloni žiri će objaviti dobitnika velike nagrade takmičenja.

Dobitnika glavne nagrade očekuje: iznos od 10.000 dolara bruto, trofej i uramljena retuširana fotografija pobedničkog izgleda. Pored navedenih nagrada pobednik dobija i druga priznanja tokom 2018. godine putem: učestvovanja u budućim All-Star Challenge aktivnostima, poziva da bude u bekstejdžu jednog od najvećih American Crew događaja godine (mesto i datum će biti naknadno određeni), stipendije za učestvovanje u American Crew obrazovnim programima i mesto u panelu sudija American Crew All-Star Challenge takmičenja za 2019. godinu.

Detaljna pravila za učestvovanje u takmičenju #AllStarChallenge dostupna su na sledećem linku: https://www.americancrew.com/allstarchallenge/enter-competition#undefined u okviru kategorije Rules and Guidelines

Ukoliko želite da učestvujete na #AllStarChallenge takmičenju, imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija pišite na: americancrew@vsdtrade.com ili pošalji pitanje u inbox FB American Crew Serbia. Srećno!