NEWS/EVENTS

Dodela nagrada The International Hairdressing Awards 2020: Ulaznice su u prodaji!

Karte za drugu po redu manifestaciju dodele nagrada International Hairdressing Awards puštene su u prodaju i mogu se kupiti na sajtu:   www.ihawards.com

Ceremonija će se održati 16. februara 2020. godine u Madridu. Šou će upriličiti najuticajniji timovi širom sveta, fenomenalni ljubičasti tepih, crveni tepih svetskog hair sveta i ceremonija u holivudskom stilu s svim glamurom koji ova industrija zaslužuje.

Prva dodela donela je velika imena hair sveta u Madridu, a druga obećava da će otići korak dalje i da će ovaj događaj postati jedan od najvažnijih na međunarodnom nivou. Petanest finalista druge dodele će prisustvovati događaju, kao i prestižni žiri kojeg čine: Antoinette Beenders, Tabatha Coffey, Robert Lobetta, Beverly C. i Tono Sanmartín.

Druga po redu dodela

Drugu godinu za redom, broj učesnika oborio je rekord, sa čak 20% više kolekcija. Frizeri iz 41. zemlje (što je za 55% više nego prethodne godine) prijavili su se na učešće u kategorijama: Najbolja međunarodna ženska kolekcija, Najbolja međunarodna muška kolekcija i Najbolja međunardodna avangardna kolekcija. Uz to, frizeri i umetnički timovi su pozvani da se prijave i u kategorijama Međunardoni frizer godine kao i Međunarodni umetnički tim godine.

Dodela nagrada International Hairdressing Awards je nezavinsa beauty organizacija, koju podržavaju fizeri i dva glavna sponzora: Revlon Professional® and Salon Look Madrid-Ifema. Ove dve velike kompanije udružile su snage da naprave ovo takmičenje međunarodno uspešno, a Estetica Magazin je globalni medijski partner, s 22 izdanja širom sveta, koji će medijski propratiti ovaj gogađaj. Takođe, jedan od sponzora je i Beauty Underground.

Za više informacija, posetite sajt: www.ihawards.com