PROIZVODI

Priroda upakovana u kolekciju Still Bio

Vrhunski kvalitet - sa 100% prirodnim ekstraktima i uljima, bez parabena i SLS-a -sada i u velikom pakovanju

Bez obzira na tip, dužinu ili teksturu kose, većina nas se tokom života suoči sa različitim problemima: perut, opadanje, slaba i tanka vlas,  kosa sklona mašćenju ili pak suva… “Za sve te probleme, rešenje postoji”, kažu stručnjaci iz kompanije Still Sell. “I to u prirodi!”

Priroda “upakovana” u kolekciju Still Bio sastoji se od šampona, balzama i maski na bazi prirodnih
sastojaka.

Lavanda, kopriva, kesten, hajdučka trava, čajevac, čičak, malina, bergamot, maslina… Svaka
od biljaka ima svoju ulogu u regulisanju problema sa kosom.

Za tanku kosu sklonu opadanju rešenje je u Bio šamponu Kopriva i čičak, čijom se upotrebom jača koren kose. Sličan efekat daje i linija proizvoda Beli luk i hajdučka trava, sastavljena od šampona, balzama i maske koja zahvaljujući ekstraktima belog luka i hajdučke trave sprečava opadanje kose, stimuliše njen rast, povećavajući gustinu.

Za obnavljanje oštećenih vlasi, linija sa egzotičnim mirisima biljnih ekstrakata, Still Bio Maslina i bergamot pruža dubinsku negu kože glave, dajući kosi sjaj i elastičnost.

Za veoma suvu i oštećenu kosu rešenje potražite u Still Bio liniji Argan i aloe vera, koja hrani kosu, dajući joj intenzivan sjaj i čineći je mekom i glatkom.

Blistavi sjaj i obnovu ispucale kose omogućuje Still Bio šampon Lavanda i kantarion, dok je za negu osetljive kože glave pravi izbor Bio šampon Kamilica i neven jer neguje kosu delujući protivupalno i antimikrobno.

Idealan biljni tretman za kosu sa problemom suve i masne peruti je Bio šampon Pepermint i čajevac, koji nežno neguje i čisti teme glave sprečavajući isušivanje kože, dok terapeutsko dejstvo za kosu sklonu brzom mašćenju ima Bio šampon Breza i kesten.

Za vraćanje mladalačkog sjaja i vitalnosti kose preporuka je sveobuhvatni antiejdž ritual uz liniju Still Bio Malina i crno grožđe.

Važno! Still Bio kolekcija sadrži 100% prirodne ekstrakte i ulja, bez parabena i SLS-a!