EDUKACIJA

Kako je izgledala edukacija za “American Crew” premijum eksperta

Vrhunski profesionalci nikada ne prestaju da se usavršavaju

American Crew je prvi i najstariji brend profesionalne kozmetike namenjen isključivo muškarcima. U cilju širenja vrednosti ovog brenda, VSD Trade je organizovao specijalnu edukaciju za American Crew premijum experta održanu u periodu od maja do decembra 2017. Obuku je vodila Nevena Rothe, međunarodni All Star American Crew edukator, a edukaciji je prisustvovalo 25 eminentnih muških frizera (berbera) iz Srbije i regiona.

 

Edukacija je sadržala više različith modula kojima je bilo obuhvaćeno muško šišanje, stilizovanje, oblikovanje brade i poslovanje u frizerskom salonu.

Cilj edukacije jeste približavanje filozofiji i vrednostima brenda American Crew, al i proširenje tehničkih mogućnosti berberskog zanata i usvajanje savremenih trendova.

Završetak edukacije obeležen je dodelom sertifikata American Crew Premium Expert. Sertifikovani American Crew premijum eksperti moći će da obučavaju nove polaznike koji žele da nauče berberski zanat, ali se istovremeno regrutuju i za American Crew All – Star Challenge.

American Crew All Star Challenge je prestižni međunarodni događaj koji se održava jednom godišnje. Događaj okuplja muške frizere pružajući im mogućnost predstavljanja svoje kreativnosti kroz prikaz modela u okviru takmičenja, najpre na regionalnom nivou, nakon čega se pobednici uključuju u međunarodni krug takmičenja.

Naredne godine, globalni pobednik takmičenja biće izabran 15. marta, o čemu ćemo izveštavati na esteticamagazin.rs