NEWS/EVENTS

Dobro došli na Estetica Nordic, 22. izdanje naše međunarodne mreže

Estetica mreža raste dolaskom ESTETICA NORDIC, 22. međunarodnog izdanja Estetica magazina.

Novo izdanje je plod partnerstva Hair magazin izdavačke kuće koja distribuira novine u preko 40.000 salona u Danskoj, Švedskoj, Norveškoj, Finskoj i na Islandu. Procenjuje se da će svako izdanje ESTETICA NORDIC pročitati više od tri miliona žena/klijenata u salonima tokom prosečnog života na kisocima- 60 dana.

S novim izdanjem, Estetica magazin stigao je do cilja globale difuzije u više od 60 zemalja širom sveta s totalnom cirkulacijom od 457 000 kopija svakog broja (292 hiljade kopiranih izdanja + 165 hiljada u digitalnoj verziji).

“Takođe, zadovoljstvo nam je da lansiramo 22. izdanje u saradnji sa našim prijateljima Lars i Inge Lund- Nielsen u Hair magazinu- nordijska oblast je najvažniji  modni hair epicentar sveta i ovo je sjajna prilika da ojačamo našu globalnu mrežu u Evropi”, izjavio je Roberto Pissimiglia, Estetica Magazin globalni izdavač i CEO.

Prvo izdanje ESTETICA NORDIC našlo se pred čitalačkom publikom 9. juna, tokom prve dodele nagrada Nordic Hair & Expo u Kopenhagenu, u Danskoj. Ovaj sjajan događaj okupio je preko dve hiljade profesionalaca iz nordijskih zemalja koji su se povezali, ostvarili saradnje i inspirisali jedni druge.