NEWS/EVENTS

Serbia Hair Open: Novi šou zakazan za novembar!

Alter Ego Italy - zlatni sponzor manifestacije!

Maria Rita Testore

Kada se spoje talenat, marljivost i ljubav prema poslu, nastaju najbolja dela. Prošle godine su na  manifestaciji Serbia Hair Open svoje umeće na četiri bine pokazali mnogi frizeri, napravili izuzetnu atmosferu i dobili mnoge pohvale. Novi šou zakazan je za novembar ove godine!

Zlatni sponzor manifestacije Serbia Hair Open ove godine je italijanski brend Alter Ego Italy i kompanija Unitech, generalni zastupnik i distributer ovog brenda. Kako bi doprineo kvalitetu manifestacije, Unitech dovodi specijalne goste iz Italije. Troje sjajnih frizera, edukatora, stilista, pokazaće na bini najnoviju kolekciju The Story, kojom je obeleženo trideset godina od nastanka brenda Alter Ego Italy. Kolekcija prati četiri godišnja doba, osećanja i prirodni ritam od proleća do zime, romantične snove i današnju tzv. postmilenijumsku generaciju.

Na glavnoj bini moći ćete da uživate u fantastičnom Alter Ego Italy programu – Alter Ego Italy Show. U Unitech Boxu nastupaće ambasadori poznatog brenda Wahl – Andrija Brica Nikitović i Goran Gajić Gaja, kao i predstavnici Akademia Artistic Teama.

Andrija Brica Nikitović

Međutim, tu se priča u Unitechu ne završava, a ni ne započinje. Za sve koji vole brend Alter Ego Italy i za sve koji žele da budu u trendu, Unitech u svom Edukativnom centru organizuje Look and Learn seminar. U subotu uveče 3. novembra, veče pred početak održavanja druge po redu manifestacije Serbia Hair Open, moće ćete da vidite i učite od najboljih. Akademia Artistic Team, tim koji čine Maria Rita Testore, Alain Corazza i Axel Torraco, prezentovaće najnoviju kolekciju za jesen/zimu The Story. Učesnicima seminara će biti pokazano šišanje, bojenje kose i stajling. U nedelju će njih troje učestvovati na glavnoj bini, a zatim na Unitechovom štandu publici predstaviti ono što su radili na glavnoj bini.

Axel Torraco
Alain Corazza
Maria Rita Testore

Dakle, prvi vikend u novembru biće vrlo radan i uzbudljiv za sve koji su u svetu lepote kose, njene nege, oblikovanja. Moće ćete u sjajnoj atmosferi da vidite sve novitete u vezi sa kosom, i sa vašim poslom.