NEWS/EVENTS

#ALifeChangingEvent: The Style Masters International Awards by Revlon Professional

Hair show koji će se dugo pamtiti!

Dodela nagrada Style Masters International 2018, održana u Barseloni, okupila je preko 4.000 posetilaca iz više od 70 država  na spektakularnom gala šou, koji je u kalendarima međunarodnih frizerskih događaja  jedan od onih koji se ne propuštaju.

Ovo takmičenje, koje jedanput godišnje organizuje Revlon Professional®, nagrađuje najtalentovanije frizere širom sveta.  Osnovao ga je Miquel García, Global Executive VP Artistic & Education u kompaniji  Revlon Professional®.

Filozofija koja stoji iza The Style Masters International Awards jeste kreiranje kolekcije zasnovane na konceptu: 1 frizura – 3 izgleda.

Pobednici The Style Masters International Awards 2018

Ove godine proslavljena je deseta godišnjica takmičenja, pa su profesionalni frizeri i njihovi modeli imali priliku da se nađu na do sada najvećoj bini Style Masters Showa, koja je zauzimala više od 600 kvadratnih metara, a njihov nastup oduševio je publiku koja ih je gledala uživo, ali i na multimedija displejima koji su zauzimali više od  800 kvadratnih metara, predstavljajući najmoderniju tehnologiju koja je omogućavala da se vizuali vide na ekranima od transparentnih materijala.

Deseta godišnjica The Style Masters Showa bila ogroman uspeh. Još jednom, međunarodna frizerska zajednica imala je razlog za slavlje: okupilo se više od  4.000 gostiju > 30 državnih pobednika > 9 međunarodnih finalista > 1 GLOBALNI POBEDNIK

Novitet Style Masters International Awards 2018 bila je The Most Beautiful Color Award, nova kategorija koja ocenjuje tehniku koloracije, krajnji rezultat, kao i ukupnu harmoniju i eleganciju, postignute u spoju sa ostalim elementima looka. Za pobednika u kategoriji Best Stage Performance Award glasali su državni pobednici, njih 21, koji nisu prošli u finale. Ovogodišnji pobednici su:

Jeneta Shekhovich, Studia Master Class, iz Rusije, osvojila je nagradu The Young Talent Award, koju joj je uručila Julia Beckers, Global Winner Style Masters Awards 2017.

Natalya Zheglova, Rayskaya Ptitza, iz Rusije, postala je ponosna vlasnica nagrade The Most Beautiful Color Award, koju su joj predali Roberto Pissimiglia, predsednik Estetica grupe, i Robert Masciave, član originalnog Style Masters tima.

Mandy Lau Hoi Man, Color Group Hair Salon Limited, iz Hong Konga, dobila je nagradu The Best Stage Performance Award, koju su joj uručili  Raquel Gatell, direktorka agencijeTraffic Models, i Jonas Bresnan, modni i beauty fotograf.

I, na kraju, Silvia Galfo, predsednica Revlon Professional Brands, svečano je uručila veliku nagradu Global Winner 2018 Mariji Montes Campal, Manuel Mon Estilistas, iz Španije, uz ovacije iz publike.

Na intenzitet i emocije ovog spektakularnog, jubilarnog gala događaja tačka je stavljena na najbolji način – svečanim prijemom i koktel partijem.

Tim Srbija na Style Masters International Awards