HAIR TRENDS

Zlatne sirene

Kome su potrebni supermodeli kada možete da budete sirena? Talasasta kosa odlika je manekenki devedesetih. No, danas su tu sirene koje mogu da promovišu ovaj ženstveni stil.

Eh, te zanosne sirene! Nestvarna morska bića direktna su inspiracija za ovaj stil frizura. Legendarne priče o morskim sirenama idealan su uzor za fatalne žene današnjice.

One su sinonim dvojake prirode – neodoljive fizičke lepote i zlih namera. Izgled morske sirene nije isključivo rezervisan za plavuše, ali se raspušteni, zlatni uvojci, koji podražavaju morske talase, uvek lakše uočavaju i uglavnom su predmet umetničkog rada nove generacije svetskih frizera, koji se već pune dve godine ne bave kratkim frizurama.

Sirenama su potrebne alternative za njihov upečatljiv izgled, pa stilisti sugerišu i privremene opcije za posebne prilike.

Na primer, za postizanje balajaž efekta neophodno je ekstremno izbeljivanje vlasi. Da bi se izbegao ovaj trajni trag na kosi, poslužiće balajaž ekstenzije, koje simuliraju ”wet” izgled kose, privremeno je produžavajući i do neslućenih dužina…

Ostatak sadržaja potražite u štampanom izdanju!