HAIR TRENDS

Boginja svemira

Uz bezbojnu osnovu, mogućnosti i varijacije su beskrajne! U ovom trendu, koji je takođe poznat kao akvarel ili pastel, svakodnevno izbleđivanje očekivana je i poželjna pojava.

Kada je reč o popularnosti jednorog imidža, ona može da se pripiše magičnoj privlačnosti ovog bića poznatog u većini svetskih kultura.

Osim toga, postoji i sušta suprotnost – potpuno odsustvo boje. Pre više desetina godina, metalik kosa je delovala kao nešto moguće samo u nekoj dalekoj galaksiji. No, tehnike i stilovi bojenja su se razvili u nijansiranje zasnovano na potpunom uklanjanju pigmenta te primeni bezbojne osnove za kreiranje metalik nijansi, nekad primerenih samo zavodnicama s neke druge planete.

Srebrna kosa je trend koji zahteva apsolutno znanje o senčenju i dubini boje, kao i poznavanje hladnih tonova, jer ljudska kosa ima prirodne žute podtonove. Kada se postigne srebrna osnova, mogućnosti kreiranja pastelnih metalik nijansi beskonačne su!

Nežni tonovi mogu se transformisati u paletu zelenosrebrnih nijansi, čak i u boju ružičastog zlata. Najnovija Guy Tangova linija, pod nazivom Mydentity, zasniva se…

Ostatak sadržaja potražite u štampanom izdanju!