EDUKACIJA

ID Hair Academy upisuje 19. generaciju studenata

Frizer 21. veka treba u isto vreme da bude psiholog, filozof, dijagnostičar, stručnjak za marketing, a u sve to treba da unese svoju ličnu kreativnost

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u oblasti frizerskog zanata, tim zaposlenih na ID Hair Academy čvrsto veruje da je ključ uspeha adekvatna edukacija. Ove godine ID Hair Academy upisuje 19. generaciju polaznika! Studenti koji su završili ID Hair Academy danas su uspešni frizeri, stilisti, edukatori i vlasnici salona širom sveta!

FRIZER 21. VEKA TREBA U ISTO VREME DA BUDE PSIHOLOG, FILOZOF, DIJAGNOSTIČAR, STRUČNJAK ZA MARKETING, A U SVE TO TREBA DA UNESE I LIČNU KREATIVNOST

Vlasnik i art direktor ID Hair Academy Zoran Janković svake godine sa svojim timom iščekuje nove studente i raduje se novim izazovima u edukaciji: “Od svog osnivanja, ID Hair Academy je, uz maksimalu posvećenost edukatora, temeljnim pristupom radu – kako teoriji tako i praksi, postala mesto stvaranja uspešnih frizera! Dobro došli!”

Više informacija o upisu i nastavnom planu i programu možete dobiti pozivom na + 381 11 3066333, +381 64 647314, putem imejla info@id-academy.com kao i na www.id-academy.com.