HAIR TRENDS

ID Hair Academy: 20 godina znanja, inovacija i iskustva

#IDHairAcademy ove jeseni upisuje jubilarnu, 20. generaciju studenata, a već sledeće godine obeležava takođe dve decenije postojanja. Praćenje trendova, poboljšanje koncepta i strategije edukacije, te pronalaženje savršenog balansa između teorije i prakse, doveli su do šestomesečog obrazovnog programa. Temeljnim pristupom radu i maksimalnom posvećenošću edukatora, korak po korak i veoma precizno, moguće je od potpunog neznanja, sa ove Akademije izaći kao frizer osposobljen za samostalan rad. Upravo to odlikuje i izdvaja ovu, od ostalih frizerskih škola. Osnivač i art direktor Zoran Janković često ističe kako nesebično sa svojim timom donosi novitete tehnički pružajući mogućnosti nadogradnje znanja kako u šestomesečnoj obuci, tako i tokom kraćih tj. specifičnih kurseva. Još jedna od prednosti ID Hair Academy je i rad na živim modelima kada su u pitanju i šišanje i kolor.

Sričući azbuku frizerskog posla, odnosno učeći 12 osnovnih tehnika šišanja od duge do kratke forme, sticanja znanja osnovnih principa kolorimetrije i hemijskih procesa, uz rad, trud, kreativnost i podršku edukatora, svršeni studenti obučeni su za siguran rad sa bilo kojim brendom. A kuriozitet ove ustanove su #Redken i #Matrix, dva vrhunska brenda čiji je Akademija i edukativni centar. Za to je zaslužna kompanija Alta Moda koja je generalni zastupnik i distributer kako ovih, tako i brenda #Biolage odnosno #BiolageRAW čije vreme tek dolazi s obzirom na to da je svest ljudi o prirodnoj i organskoj kozmetici u povoju. Posebnu pažnju privlači i #RedkenBrews, profesionalna linija namenjena muškarcima sa paletom svojih proizvoda za stajling i negu kose i brade.

Studenti koji su završili ID Hair Academy danas su frizeri, stilisti, edukatori i vlasnici salona širom sveta, pa se s pokrićem može reći da je to mesto stvaranja uspešnih frizera, u čiju korist sada govori i 20 godina znanja, inovacija i iskustva. DOBRO DOŠLI! Više informacija: + 381113066333; +38164647314; info@id-academy.com #IDHA20 ❤