Boje

BUDITE DEO BLOND EVOLUCIJE

PREDSTAVLJAMO MOROCCANOIL®  PEPELJASTO ZLATNU

Portfolio Moroccanoil® Color Calypso demi-permanentnih boja za kosu proširuje se za 3 NOVE Ash Gold nijanse. Sa formulom koja se lako koristi, Color Calypso omogućava mnoštvo tonskih pravaca i tehnika, negujući i štiteći kosu tokom procesa kolorizacije.

Razvijte poslovanje u salonu sa ovim višedimenzionalnim nijansama, nudeći svojim klijentima savršeni balans hladnog i toplog koji pristaje skoro svakom tenu kože i odgovara svakom tipu kose.

Moroccanoil Color Calypso pokreće zaštićeni ProArginine + ArganID® sistem, revolucionarna tehnologija koja pruža izuzetnu zaštitu tokom procesa bojenja. Na osnovu opsežnog testiranja, dokazano je da Moroccanoil Color Calypso pruža sledeće prednosti:

● Poboljšava integritet kose*

● 56% više kondicionirane kose koja se lakše oblikuje**

● 9+ nedelja vibrantne boje kao iz salonu***

Moroccanoil Color Calypso Demi-permanent Ash Gold nijanse će biti dostupne za profesionalne usluge bojenja u odabranim finim salonima širom zemlje počev od avgusta 2023.

KLJUČNI SASTOJCI

ProArginin – Vrsta aminokiseline koja se prirodno nalazi u vlaknima kose. U svom prvobitnom stanju, veoma je alkalan. Kada se koristi na višim, aktivnim nivoima, postaje moćno sredstvo za alkalizaciju koje podržava hemiju boje za kosu. Nakon što ProArginine završi sa svojim alkalizirajućim funkcijama, poboljšava integritet kose, stvarajući kosu zdravijeg izgleda što omogućava dugotrajnu boju.

ArganID® tehnologija – Sadrži pozitivno naelektrisane mikročestice koje privlače negativno naelektrisana vlakna kose, ubacujući antioksidativne i hidratantne moći arganovog ulja duboko u korteks.

KAKO SE KORISTI:

  • Pomešajte 1 deo Calypso demi-permanentne boje sa 2 dela developera u nemetalnoj posudi ili bočici sa aplikatorom. Koristite odmah nakon mešanja.

● Može se nanositi na vlažnu ili suvu kosu. Razvoj boje je do 25 minuta bez zagrevanja ili do 20 minuta sa toplotom.

O Moroccanoil-u

Inspirisan Mediteranom, brend Moroccanoil živi kroz kultnu tirkiznu nijansu i prepoznatljivi miris, za egzotično iskustvo koje opija čula. Naš prvi proizvod, originalni Moroccanoil Treatment, bio je pionir za negu kose sa uljem i učinio je arganovo ulje svetski poznatim. U srcu našeg brenda je zajednica stilista koja nastavlja da nas inspiriše da kreiramo efikasne proizvode koji su laki za upotrebu. I danas naš cilj ostaje nepromenjen: da nastavimo sa pionirskim inovacijama u  industriji lepote. Moroccanoil proizvodi za kosu i telo dostupni su u preko 80 zemalja širom sveta.

Želite Moroccanoil Professional Haircolor u svom salonu – Zakažite sastanak sa zvaničnim uvoznikom i distributerom za Srbiju: DAMB d.o.o., 011 3098 626, Bulevar Peka Dapčevića 124, Beograd. Facebook Instagram