Novi broj

Prelistavamo novi broj: Estetica #6

Saznanje da u 2020. godinu ne ulazimo samo kao magazin, koji je maksimalno posvećen frizerima i njihovim klijentima, nego i kao ozbiljan partner frizerske industrije – ispunjava nas ogromnim
zadovoljstvom.

Pune tri godine obraćamo se širokom krugu profesionalaca, eksperata za negu kose, i to ne samo stilistima vec i distributerima i proizvođačima. Naš rad ima dvostruku svrhu: cilj nam je da oni koji nas prate uvek budu na izvoru informacija, da iz prve rukesaznaju sve o najnovijim trendovima u oblasti nege, oblikovanja i bojenja kose, a istovremeno širimo vesti o vašim uspesima i poslovnim poduhvatima.

U svakom broju Estetice donosimo originalan sadržaj i predstavljamo ultimativne hair style trendove i najbolje tehnike koje primenjuju svetski majstori u kreiranju frizura. Naravno, upoznajemo vas i s inovativnim proizvodima koji zadovoljavaju standarde najzahtevnijih klijenata. Vi nas zauzvrat nagrađujete odlicnim ocenama i rejtinzima, koje ne može da dostigne nijedan specijalizovani hair style magazin na ovim prostorima.

Za sve profesionalce koji žele da uspeju u svom poslu imamo jednu poruku: pratite nas kao i dosad, a mi smo tu da vas podržimo! Uvek ćemo biti tu gde nam je mesto – na vašoj strani!

Naravno, i dalje cemo vam prenositi sjajne price iz sveta stilizovanja kose, koje upućuju na nepobitnu činjenicu da ovaj zanat, polako ali sigurno, probija granice i postaje prava umetnost.

Voleli bismo da čujemo i vas: pišite na esteticaserbia@gmail.com