Novi broj

Šou se mora nastaviti

Salon International održaće se i ove godine u londonskom centru ExCel od 10. do 12. oktobra, a glavni cilj ovog događaja biće pružanje podrške frizerskoj industriji nakon izazovnog perioda.

Pošto su poslednjih nekoliko meseci zbog koronavirusa bili zatvoreni svi frizerski saloni, sada frizerima treba pružiti dodatnu podršku, jer se pred njima pojavljuju novi izazovi; od vođenja salona tako da se osigura socijalna distanca do pronalaska kreativnih rešenja za klijente. Dok su saloni širom sveta bili zaključani, klijenti su shvatili koliko se oslanjaju na profesionalce da bi izgledali dobro i osećali se fantastično. Zato će se Salon International ove godine fokusirati na to da pomogne industriji da se snađe u novom pejzažu i pruži platformu za inspiraciju frizerima širom sveta u njihovom poslovanju. Salon International vraća se onome što najbolje radi – nastavlja da slavi umetnost, talenat i frizersku zajednicu, kao i da pruža podršku frizerskoj industriji.

Pravo vreme za proslavu boje!

Boja je oduvek bila najveći izvor zarade frizera, a posle ponovnog otključavanja salona ona je važnija nego ikad. Frizeri se sada suočavaju s velikim i nestručno kolorisanim izrascima koje su posledica toga što su klijenti sami kolorisali kosu tokom tri meseca boravka u kući. Salon International će ove godine predstaviti svoju prvu Colour Stage pozornicu, gde će se moći praititi edukacije i obaviti razgovori sa stručnjacima o najmodernijim metodama kolorisanja. Na izložbi će se takođe predstaviti proizvođači boja za kosu iz celog sveta, od velikih imena do indie brendova koji nude nešto novo.

O stavljanju kolorisanja kose u centar pažnje ovogodišnjeg događaja, Jayne Lewis-Orr, izvršna direktorica Salon International-a rekla je sledeće: „Kolorisanje kose je oduvek bio unos posao za frizere i to nikada nije bilo istinitije nego sada, kada se klijenti očajni vraćaju u salon. U narednom periodu profesionalci će trebati da nude kreativne usluge i proizvode koji mogu da pruže uzbudljive rezultate klijentima. Zbog toga ove godine stavljamo boje za kosu i metode kolorisanja u srce Salon Internationala. Naši gostujući umetnici i brendovi ponudiće vam mnoštvo kreativnih rešenja i ideja, od komercijalnog biznisa u boji do inspirativnog izgleda“.

Bezbednosne mere

Tim Salona International-a i londonskog centra ExCel implementiraće sve aktuelne bezbednosne mere, kako bi se pružila posetiocima što veća sigurnost. Novi detalji o događaju i bezbednosnim merama objavljivaće se u narednih nekoliko nedelja.

Da biste ispratili ovogodišnji Salon International, koji će se održati u ExCel-u u Londonu od 10. do 12. oktobra 2020. godine, prijavite se preko linka posetite https://register.salonshov.co.uk/salon-2020-register-iour-interest ili pišite na mejl salon@lvpr.biz.