NEWS/EVENTS

Vruće vesti! Trevor Sorbie dobiće INTERNATIONAL HAIR LEGEND AWARD 2020!

Međunarodna dodela hair nagrada (The International Hairdressing Awards ) najavila je da će hair ikona Trevor Sorbie dobiti nagradu za međunarodnu hair legendu 2020., za svoju sjajnu karijeru u našoj industriji.

Dodela nagrada održaće se 16. februara 2020. godine u Madridu.

 

Ime Trevora Sorbiea je sinonim za pionira u hair industriji širom sveta. Od male berbernice u Bakingemskoj palati do MBE (Ordena Reda Britanske imperije) Trevor je osvojio najviše nagrada nego ijedan drugi frizer.

Čak četiri puta osvojio je nagradu za britanskog frizera godine, doneo je brojne tehnike i načine šminkanja i postao je poznat pod nadimokom “Kum hair sveta”.

Rođen je u Škotskoj 1949. godine i počeo je da radi s ocem sa samo 15 godina. Iako je uspeo da se proslavi širom sveta, nije izgubio dodir s “običnim” i ostao je veran korenima.

Prva dodela Međunarodnih nagrada donela je brojna imena hair sveta u MAdrid, a druga obećava da će podići ovaj nivo za lestvicu više. Čak 15 finalista će učestvovati na događaju, a njima će suditi neprikosnoveni profesionalci:  Antoinette Beenders, Tabatha Coffey, Robert Lobetta, Beverly C. kao i Tono Sanmartín.

 

Dodela nagrada International Hairdressing Awards je nezavinsa beauty organizacija, koju podržavaju fizeri i dva glavna sponzora: Revlon Professional® and Salon Look Madrid-Ifema. Ove dve velike kompanije udružile su snage da naprave ovo takmičenje međunarodno uspešno, a Estetica Magazin je globalni medijski partner, s 22 izdanja širom sveta, koji će medijski propratiti ovaj gogađaj. Takođe, jedan od sponzora je i Beauty Underground.

Za više informacija posetite:  www.ihawards.com