PROIZVODI

Kako da budete uvek spremni za izlazak?

Predstavljamo novu liniju proizvoda za negu i stilizovanje kose "Still Styling Club"

Nova linija proizvoda za negu i stilizovanje kose Still Styling Club dizajnirana je tako da kosu čini zdravom, negovanom, ali i savršeno stilizovanom.

Kolekcija obuhvata proizvode namenjene ženama i muškarcima sa različitim tipovima kose.

Damama sa prirodno talasastom kosom, oštrom, suvom i sklonom tršavljenju, preporučuje se Frizz Control, posebno formulisana krema za lokne, dok je hranljiva krema Curl & Control, za savršeno definisanje kovrdža, odličan izbor za žene sa neposlušnom, izrazito kovrdžavom kosom.

Za tretirane i oštećene vlasi rešenje pri stilizovanju jeste kremasti vosak Fix & Shine, koji daje sjaj i štiti vrhove. Za jako učvršćivanje bez slepljivanja kose, muškaracima se preporučuje Styler 72, dok je za negovanu i urednu frizuru onih koji preferiraju prirodan izgled pravi izbor Cream Gel.

Za dodatni raskošan sjaj i efikasnu zaštitu od spoljašnjih uticaja, iz Styling Cluba dolaze i silikonske kapi. Njihovom upotrebom vlas se oblaže, a kosa maksimalno reflektuje svetlost.

Efikasnu zaštitu pri oblikovanju, kosi će pružiti i Styling Club tečni kristali za intenzivnu negu i zaštitu vrhova kose, koji nanošenjem zatvaraju dlaku štiteći je od oštećenja, a kosi pružaju mekoću i sjaj.

Poseban novitet u okviru linije su Still Biotech četke sa infiltriranim keratinovim i arganovim uljem, koje kosu tokom češljanja dodatno neguju i daju joj intenzivan sjaj.

Iz kompanije Still Sell poručuju: “Bilo da je reč o svakodnevnoj upotrebi ili savršenoj frizuri za večernji izlazak, postanite član Still Styling Cluba! Vaša kosa biće istovremeno negovana i savršeno oblikovana, a vi uvek spremni za izlazak!”