NEWS/EVENTS

Edukujte se na seminarima Salona

Međunarodni Salon daje vam priliku da učite od industrijskih eksperata i da pronađete svoju inspiraciju. Nigde nećete dobiti bolju i intimniju priliku nego na seminarima Salona.

Ovi bliski i lični kursevi bave se edukacijom, a velika imena ikona iz hair sveta podeliće sa vama svoje trendove, tehnike i savete i to u opuštenoj atmosferi.

Ako želite da razvijete svoje veštine i naučite prave tehnike koje ćete moći da koristite u svojim salonima, ovi kursevi su ono što vam treba, a sve u cilju kako biste postali najbolji u svom poslu.

Patrick Cameron

Nedelja, 10:30 – 11:45

Prvi na listi je Patrick Cameron, čije su hair veštine legendarne. Poznat po tome što je demistifikovao umetnost u svet kose, Patricovi brzi i laki saveti ukloniće strah koji imate o kosi i pokazaće vam stvarne, bitne i logične  korake kako da određeni look postignete sami u svom salonu.

Mahogany

Nedelja, 12:15 – 1:30

Kreativni tim Mahogany više od 20 godina učestvuju na Salonu, a ove godine donose nam kolekciju proleće/leto 2020.

Trevor Sorbie Artistic Team

Nedelja, 14:00 – 15:15

Već dugi niz godina Trevor Sorbie i njegov tim iznedrili su sjajna imena uključujući Eugenena Souleimana, Angela Seminara i Sally Brooks. Na ovom seminaru, imaćete riliku da upoznate najkreativnija nova imena i da vidite njihove radove. 

BaByliss Pro presents Sofie ‘Staygold’ Pok

Nedelja, 15:45 – 17:00

Ove godine, ikona Los Anđelesa, Sofie “StayGold” pok debitovaće na Međunarodnom Salonu na eksluzivnom edukativnom seminaru.

Za više infomacija kontaktirajte Hannahu na email hannah@lwpr.biz.

Međunarodni salon održaće se od 5. do 7. oktobra 2019. godine u ExCel u Londonu.

Karte možete kupiti na sajtu:  www.salonshow.co.uk/tickets.